Smygpremiär

Idag är dagen då Anders och jag sjösätter min nya hemsida. Men vi gör det lite i smyg (men snart ska den dundras ut). Anders har hjälpt mig med att programmera och fixa och trixa med designen och lyckats få allt precis som jag vill ha det. Jag känner mig stolt och väldigt nöjd med resultatet. Det är riktigt kul att kunna samla portfolio och blogg på ett och samma ställe. Det var många år sedan jag hade en portfolio som kändes representaiv och fördelen med den här sidan är att den är enkel för mig att uppdatera för att hålla aktuell och fräsch.

Min tidigare blogg In i själen Ut ur kroppen byter fokus. In i själen ut ur kroppen har nu blivit en egen kategori i portfolion. Bloggen på den här sidan kommer fungera lite annorluna. Tidigare publicerade jag mest enska bilder ganska sällan och som på nåt sätt föll inom projektets uttryck. Jag höll det ganska stramtmen nu kommer bloggen att bli mycket mer generös. Det kommer bli fler bilder och förhoppningsvis uppdateras oftare.

Så håll utkik och välkommen på en ny resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *